EDUKACIJA

Već nekoliko godina intenzivno se bavim održavanjem edukacija iz područja kreativnog turizma. Najnovija praktična radionica približava mogućnosti igrifikacije u stvaranju turističkih doživljaja.

Kao prvi certificirani interpretacijski vodič i prva trenerica takvih vodiča u Hrvatskoj, licencirana od strane udruženja Interpret Europe, ovlaštena sam voditi inspirativne tečajeve te organizacije.

S obzirom da sam se specijalizirala za razvoj tematskih i interpretacijskih razgleda, uz korištenje pripovijedačkih tehnika u turizmu, osmislila sam vrlo praktičnu radionicu Poruke i priče koja pomaže polaznicima da sami kreiraju novi proizvod.

A iskustva u plasiranju tematskih razgleda na tržište prenosim kroz radionicu Ture na putu do tržišta ili kako pustiti svoju bebu u svijet.

Osim već osmišljenih tečajeva, stojim na raspolaganju i za druge teme iz meni bliskih područja, a to su interpretacija baštine, alternativno turističko vođenje, tematski turistički proizvodi, kreativan turizam.


Za informacije o nadolazećim tečajevima otvorenog tipa, provjerite rubriku Najave. Ukoliko želite organizirati edukaciju za svoje dionike, kontaktirajte me na iva@questoftales.com.


Klikom na slike preuzmite primjere brošura s opisom tečajeva i radionica.

Tečaj za certificiranog vodiča interpretatora Interpret Europe:

Primjer radionice osmišljene i usklađene s potrebama klijenta: