Interpret Europe – Certificirani pisac interpretator

Svaki interpretator će doći u priliku da koristi pisanje za svoje projekte, a neki kroz tekstove stvaraju iskustva iz prve ruke

Europsko udruže za interpretaciju baštine Interpret Europe organizira brojne edukativne radionice. Vrlo sam aktivna trenerica te organizacije s ovlaštenjem da održavam licencirane tečajeve za vodiče i pisce interpretatore. Mnogi od vas ste me upoznali putem projekta Secret Zagreb pa me prvenstveno znate kao vodiča. Pa ipak, moja najveća ljubav je pisanje. Kroz ove tečajeve, podijelit ću korisne metode i alate koje je razvio tim Interpret Europe, ali i svoje iskustvo interpretacijskog pisanja. 

Intenzivna petodnevna radionica poučava vještinama stvaranja tekstova koji će pomoći publici da se poveže s predmetima ili lokalitetima i iskusi ih iz prve ruke. Kako bi, nakon tečaja, polaznik doista postao certificirani pisac interpretator organizacije Interpret Europe, potrebno je da pokaže svoje vještine i razumijevanje sadržaja tečaja kroz izvršenje radnog zadatka i pripremu seminarskog rada.

Obratite mi se s povjerenjem radi organizacije pokaznih radionica interpretacijskih tehnika ili cjelovitog 40-satnog tečaja Interpret Europe.

Klikom na gornju sliku, preuzmite brošuru o tečaju.

Za informacije o nadolazećim tečajevima otvorenog tipa, provjerite rubriku Najave.


Napomena: Petodnevni tečaj Interpret Europe je dobro organizirati mjesecima unaprijed.