Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Radionica Interpretacija baštine za aktivni turizam u dvorcu Mihanović

12/10/2019 @ 09:00 - 13/10/2019 @ 17:00

Free

Dvorac Mihanović u Tuheljskim Toplicama ugostit će dvodnevnu radionicu o interpretaciji baštine, posebno namijenjenu aktivnom turizmu. Organizator radionice je Zagorska razvojna agencija u sklopu projekta RIDE&BIKE II.

Dvodnevna radionica sudionicima će predstaviti alate za stvaranje novih tematskih turističkih proizvoda od ideje do promocije. Predstavit ćemo niz informacija i praktičnih savjeta za one koji se žele okušati u stvaranju kreativne turističke ponude. Dat ćemo pregled suvremenih i inovativnih praksi, poput poticanja interakcije s posjetiteljima, storytellinga, interpretacijskog vođenja, oživljene povijesti, gemificiranih proizvoda i tematskih tura. Kroz zanimljive primjere i vježbe te razmjenu iskustva, naučit ćemo kako predstaviti baštinske predmete i lokalitete kroz priče te kako otkriti u njima dublje značenje.

Posebna će pažnja biti posvećena svima onima koji imaju priliku osobno predstavljati baštinu posjetiteljima pružajući uvid u alate i metode koji im u tome mogu pomoći te ističući nove trendove.

Radionica će biti vrlo praktična te će polaznici, uz osnovna znanja i alate, imati priliku i okušati se u stvaranju baštinskog proizvoda.

Cilj radionice je pomoći polaznicima pri stvaranju doživljajnih programa u službi prirodne i kulturne baštine.

Više informacija pronađite na stranicama Zagorske razvojne agencije.

 

Details

Start:
12/10/2019 @ 09:00
End:
13/10/2019 @ 17:00
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
http://www.zara.hr/vijesti/92-radionica-interpretacija-bastine-za-aktivni-turizam

Organiser

Zagorska razvojna agencija
Website:
http://www.zara.hr/