Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Turistički vodiči – šaptači doživljaja

11 May @ 10:00 - 13:00

Usmjeren na očuvanje i prezentaciju prirodne baštine čuvenih dvorskih perivoja Našica i Valpova, projekt Parkovni biseri Slavonije tijekom sljedećih mjesec dana donosi niz radioničkih i edukacijskih poslastica.

Jedna od njih održat će se i u utorak, 11. svibnja, putem Zoom platforme, u režiji renomiranih interpretatorica i turističkih voditeljica Ive Sille aka Kazivačice i Jelene Holenko Pirc aka Lynx & Fox.

Ove majstorice vodičkog zanata sudionicima će iz prve ruke prenijeti uspješne primjere iz prakse, tj. smjernice i savjete temeljem kojih mali vodički biznisi mogu opstati na tržištu. Jelena će govoriti o razvoju tura u prirodi u slabije razvijenoj destinaciji (Gorski kotar), a Iva o gradskim turama u destinaciji čija je ponuda zasićena (Zagreb).

Edukacija je namijenjena vodičima i ostalim djelatnicima iz turističkog sektora, s naglaskom na onima iz Slavonije. Sudjelovanje je besplatno.

Prijaviti se možete do 10. 5. u podne, ili do popunjenja radionice, putem linka:

https://tinyurl.com/saptaci-prijava 

Raspored:

10:00-10:30 Iva Silla i Luka Jakopčić: Predstavljanje projekta “Parkovni biseri Slavonije”

10:30-11:30 Jelena Holenko: Razvoj turističkog proizvoda u turistički nerazvijenom području (na primjeru brenda Lynx & Fox)

11:30-12:30 Iva Silla: Alternativno turističko vođenje i stvaranje kreativnih turističkih proizvoda (na primjeru brenda Secret Zagreb)

12:30-13:00 Razmjena ideja i predstavljanje ostalih edukativnih aktivnosti u sklopu projekta “Parkovni biseri Slavonije”

Edukacija se odvija u okviru uvodno spomenutog projekta “Parkovni biseri Slavonije”, čiji je nositelj Grad Našice, dok su partneri Grad Valpovo i Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Osječko-baranjske županije. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Details

Date:
11 May
Time:
10:00 - 13:00
Event Categories:
,

Organisers

Kazivačica
Culsperience
Lynx and Fox
Grad Valpovo
Grad Našice