Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Moj park – ciklus radionica za obitelji s djecom u sklopu projekta “Parkovni biseri Slavonije”

8 May @ 11:00 - 5 June @ 18:00

Svi željni kvalitetnih obiteljskih sadržaja u zelenoj idili Našica i Valpova tijekom sljedećih mjesec dana doći će na svoje. Naime, od subote, 8. svibnja, u tamošnjim parkovima kreće ciklus veselih radionica “Moj park”, namijenjenih obiteljima s djecom od 6 do 13 godina.

Mali i veliki sudionici zajednički će sudjelovati u zanimljivim aktivnostima otkrivanja skrivenih kutaka parkova, razmjene znanja i stvaranja sadržaja nadahnutih našičkim i valpovačkim perivojem. Radovi nastali u sklopu radionica bit će objedinjeni u Velikoj knjizi našičkog, odnosno valpovačkog parka. Sudjelovanje je besplatno, a prijava obavezna.

Kada: subotom 8.5. – 5.6. 2021.

Valpovo: 11:00 – 13:00 sati, okupljanje ispred dvorca

Našice: 16:00 – 18:00 sati, okupljanje kod posjetiteljskog centra u parku

Broj sudionika je ograničen. Zainteresirane molimo da se prijave putem sljedećih linkova. Prijave su moguće za tjedan održavanja radionice: 

Radionica u Valpovu: https://tinyurl.com/valpovo-8-5

Radionica u Našicama: https://tinyurl.com/nasice-8-5

Svaka radionica bit će različita, tako da je moguće sudjelovati i u više navrata. Radionice se odvijaju u sklopu projekta “Parkovni biseri Slavonije”, čiji je nositelj Grad Našice, dok su partneri Grad Valpovo i Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Osječko-baranjske županije. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sva pitanja u vezi radionica, zainteresirani mogu postaviti putem e-maila iva@questoftales.com

Details

Start:
8 May @ 11:00
End:
5 June @ 18:00
Event Categories:
,

Organisers

Kazivačica
Grad Valpovo
Grad Našice