Podcast Croatia Underrated

Prvih nekoliko epizoda mog novog podcasta Croatia Underrated je objavljeno! Nakon nekoliko mjeseci priprema, emisija je napokon dostupna. Plan mi je redovno objavljivati dvije epizode mjesečno.

Još iščekujem da ga odobre neke platforme za podcaste, ali već sada se možete pretplatiti na iTunes, Spotify, Stitcher, Deezer i nekim drugim uslugama.

Prve epizode daju naslutiti što očekivati. Međutim, prvi se mačići bacaju u vodu pa se nadam da ćete mi oprostiti sve početničke greške. Uvjerena sam da će se sve popraviti s vremenom. Moja zamisao koncepta možda se neće pokazati funkcionalnom i, tko zna, možda se posve promijeni u budućnosti.

Čak ni s vremenom, ovaj podcast ne može biti savršen. Engleski nije moj materinji jezik, zato se samo nadam da će se naći neki strani slušatelj kojem će moj naglasak biti simpatičan, umjesto da mu para uši. Nadam se da ću kroz podcast stvoriti smislen sadržaj i pomoći manje poznatim destinacijama da se pokažu u punom sjaju. S vremenom, nadam se uključiti intervjue. Bilo bi lijepo i uživati u pravim zvucima Hrvatske – autentičnoj glazbi. Nadam se da će nam se jednog dana pridružiti izvođači koji će pokazati svoja znanja u eteru. Ali, pomalo. Korak po korak. Za sada, zapeli ste samo sa mnom i nadam se da ćete naći barem poneku epizodu koja će vam biti pravi gušt. Primjerice, baš sam zadovoljna drugom epizodom – Legends & Mysteries – Valpovo Castle Part 2. Baš me zanima kako se vama sviđa.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *