Raspoloženi za još jednu Frankopansku avanturu?

OBAVIJEST: Promjena termina zbog najave lošeg vremena: umjesto u utorak, šetnja će se održati u četvrtak 27.6.

Do ostataka srednjovjekovnog grada Hreljina na uzvisini iznad Bakarskog zaljeva vodi lijepa šumska staza koja je odnedavno oplemenjena zanimljivim interpretacijskim pločama posvećenim davnim vladarima Hreljina. Da stvar bude još zanimljivija, ploče sadrže i zaigranu avanturu. Ova originalna šetnica na raspolaganju vam je kao aktivnost za samostalno korištenje u svakom trenutku. Ipak, u dobrom društvu je sve zabavnije, a i uzbudljivije, pa tako i upoznavanje bogate prošlosti starog grada. Zato Turistička zajednica Grada Bakra organizira “večernji pohod” na Hreljin.

Sličnu smo šetnju održali već dva puta na zadovoljstvo frankopanskih avanturista svih uzrasta. Neki su više uživali u informacijama, neki su strastveno rješavali zagonetke i pokušavali odnijeti pobjedu, a neki su naprosto iskoristili priliku za otkrivanje bakarskog zaleđa. Bez obzira kojoj skupini pripadate, sigurno ćete uživati u ovom nesvakidašnjem doživljaju.

Vidimo se u utorak 25. lipnja u 20:30 sati kod Dječjeg vrtića Hreljin. Dočekat u vas u ulozi frankopanske dvorske dvorske dame u bijeloj haljini. Sudjelovanje je besplatno i nije potrebna najava. Potrebna je obavezna oprema: duge hlače, udobne čvrste cipee za šetnju prirodom i neravnim terenom, svjetiljka i, naravno, odlično raspoloženje.

Foto: Miljenko Šegulja za TZ Grada Bakra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *